top of page
edgar

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Edgar Albitres

Vocal

Edgar Albitres Peruansk singer-songwriter, født 24. mai 1971 i byen Trujillo. Sønn av Don Segundo Santos Albitres Tamayo og Doña Carmen Felicita Gonzales Cruzado. Han vokste opp i en familie som dyrker musikk. Dette fikk ham til å starte sin musikalske karriere i veldig ung alder. Fra han var 8 år gammel representerte han skolene sine, Escuela de Varones 530 og Colegio Nacional Mixto Cartavio, på musikkfestivaler i regionen. Edgar har reist rundt i Sør-Amerika for å lære seg mer om sør-amerikansk musikk. Vi kan derfor se han i mange forskjellige musikalske prosjekter som:

Den Argentinske Misa Criolla

Boliviansk folkemusikk

Mexikansk musikk

Bachata, Salsa, cumbia og Rock latino

Han har komponert og sunget mange sanger som har blitt veldig kjent i Latinamerika. Edgar behersker blåseinstrumenter som quenas, zampoñas (panfløyter), tarkas, og rondadores samt perkusjon som Bombo leguero peruansk skuff med flere.

Han spiller også forskjellige strengeinstrumenter som gitar, charango og ronroco. Edgar bor i Oslo, der han er vokalist og medlem av

Mariachi Sol de Oslo

Wari Peru

INTIFUSION Radio M (duoen Albitres & Meriles)
La Real Salsa Orquesta

Fast vikar i Ensamble Wiracocha

Han er gjestemusiker i flere prosjekter og innspillinger, og har egne prosjekter som musiker for Kulturtanken og Barnas verdensdager.

Name, Title

bottom of page